Laboratorio Reversible

Els dimecres de les dues setmanes del Casal, hem anat a conèixer diferents col·lectius del barri de Poble Sec, un d’ells va ser Laboratorio Reversible.

Ens vam reunir al Solar de la Puri i allà van fer una explicació sobre la història recent de l’espai i del barri amb una pregunta clau que ens va permetre jugar amb la idea de “projectar-se en la història”, a partir del relat de l’androide Neo.

Pla seqüència filmat al Solar de la Puri, al Poble Sec. Juliol de 2016

Entre tots vam  fer diverses versions d’un pla seqüència col·lectiu. Amb una tablet gravarem davant de la pantalla del solar. Vam filmar al plató del solar com si fóssim un androide, filmant d’una forma poc corrent, experimentant amb moviments que podem fer amb els nostres cossos quan sostenim la càmera, enxarxant-nos uns amb els altres de forma contínua i donant molta importància al fora de camp.
Ens ho vam passar de cine!