Enmedio

Espai public i l’art urbà

L’últim dimecres del Casal un grupet de nens i nenes vam juntar-nos amb el col·lectiu Enmedio al barri de Poble Sec. Amb ells vam treballar alguns conceptes de l’art que normalment se solen veure molt poc en les institucions museístiques.

Els amics de Enmedio van fer-nos una petita introducció als conceptes, i després vam passar a realitzar una sèrie de petites intervencions col·lectives en l’espai, en llocs on vam detectar alguna problemàtica relacionada amb el barri, l’art urbà, el mobiliari urbà o qualsevol tipus de prohibició en l’espai públic.

Per realitzar aquestes intervencions vam utilitzar elements de la nostra simbologia, ajudant-nos a respondre visualment a aquestes problemàtiques, assenyalant, qüestionant, lloant, ridiculitzant-les, etc.

Aquestes petites intervencions formen part d’una obra col·lectiva i les vam fer a través d’un petit recorregut pel barri del Poble Sec.