Ràdio Reporters

L’expedició dels reporters del Casal ja ha començat. Aquesta setmana han explorat diferents departaments del Museu Nacional d’Art de Catalunya. Han pogut veure conservació i restauració, el departament de comunicació, premsa i mitjans digitals, i el de manteniment.

A més a més, han fet una entrevista als altres grups, preguntant com està anant el dia i què estan fent amb la seva Missió! De tot això han enregistrat el so per a que els nens i nenes i les seves famílies i amics, puguin escoltar-ho per la a l’emissora Barcelona Digital Ràdio, a la freqüència 98.2 FM (només des de Hostafrancs)

Horaris de les emissions:

Dilluns, dimecres i divendres: a les 18.35 h (després de les notícies)

Diumenges: a les 9.30h del matí.

També es podran escoltar  a la carta del la web de la ràdio www.digitalradio.cat